Timi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie wiem jak ekipa woli. Każdy model w osobnym poście czy po prostu wrzucać tutaj po kolei. Na początek Mig-21 skala 1:48 Eduard plus kalki z modelu Academy. lŻeby nie zaśmiecać link do bloga z galerią Fw-190 D-9 1:48 Eduard Podobnie link Chyba ze linki do bloga uważacie za marną próbę reklamy to wrzucę zdjęcia do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dla mnie jest super oglądać twojego Bloga, pomóż mi proszę w poruszaniu się po nim, bo nie jestem, zaawansowanym internautą i nie mogę ogarnąć całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ładnie wykonane modele i wzorowo zaprezentowane. Czy dobrze widzę zaczynasz Hurricana Mk I z Hasegawy mam prawie skończony ten model, czeka na lepsze czasy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ... pomóż mi proszę w poruszaniu się po nim... A co chesz sie dowiedzieć, jeżeli chcesz zobaczyć inne posty to po na dole pod postami masz "starsze posty". Ewentualnie klikając po prawej stronie na miesiące po kolei przejrzeć. Niestety nie mam zrobionych odnośników do konkretnych galerii, musze to kiedyś zrobić, ale zawsze jest tysiąc ważniejszych rzeczy:/ ...Czy dobrze widzę zaczynasz Hurricana Mk I z Hasegawy... Nawet dwa :wink: Oba polskie. Na razie tak lajtowo wziąłem się za klapy z Eduarda, ale żeby to polutować muszę zmyć tą dziwną emulsje jaką Ed pokrywa blaszki :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi