lolsonmag Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Cześć ! Jestem Marcin i mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim. Modelarstwem interesuję się od niedawna. Do tej pory latałem jednym modelem pożyczonym od kolegi Teraz planuję kupno takiego modelu : MODEL Mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto go kupić ? Zauważyłem jeszcze ten: MODEL 2 Który bardziej opłaca się kupić i co będzie potrzebne, żeby mógł odbyć pierwszy lot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Najbardziej to opłaca się kupić symulator i tam nauczyć się latać, a potem myśleć o jakimś modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam tak na początek to nie ten dział.Powitanie owszem,ale co do pytań jest na forum dział(OD CZEGO ZACZĄĆ)tam przenieś swoje pytanie a na pewno pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi