tom000 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam Zakupiłem jakiś czas temu ten kabelek: http://allegro.pl/promocja-interfejs-usb-8-kanalow-i2076529989.html Do pewnego momentu było ok jednak ostatnio występuje dziwne zjawisko Jeden kanał stał się nieproporcionalny (max w lewo ,max w prawo i neutrum) Podczas kolejnych kalibracji(czy w windowsie czy w symulatorze) zawsze jeden główny kanał jest nieproporcjonalny(niekoniecznie ten sam) Na innym komputerze jest ok więc to nie jest wina ani kabla ani nadajnika. Miał ktoś już podobny problem? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ale kolego, coś więcej?, ale najprościej, daje taką teorię, reinstalacja Windowsa miałem takie objawy, lub przed, w menu opcje i urządzenia odinstaluj i niech Windows rozpozna od nowa urządzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 reinstalacja Windowsato trochę jak amputacja ręki bo boli palec Zaczął bym od usunięcia i ponownego zainstalowania sterowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 to trochę jak amputacja ręki bo boli palecczemu ma boleć działanie na wirtualnym na dysku. a w 3 godziny masz pełno wartoścowy system operacyjny na kompie w świeżej wersji. czasami komplikujemy, oczywiste sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ale kolego, coś więcej? NAdajnik Graupnej mx-16s ,system XP Z tą reinstalacją systemu to jest troche racji. Problem wystąpił po tym jak komputer nie chciał się pewnego dnia uruchomić i wystartowałem go z trybu awaryjnego(teraz sobie o tym przypomniałem) Ale jaka jest konkretna przyczyna problemów z kablem to nie wiem Sterowniki od kabla już kilkukrotnie wyrzucałem i instalowałem od nowa (bez rezultatu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Tomku, system w trybie awaryjny, działa tak, załącza tylko to, co jest niezbędne do pracy systemu, odśwież, lub nawet przywróć do dnia, z przed zonka, ale widzę serio tylko reinstalację. reinstalacja Windowsato trochę jak amputacja ręki bo boli palec Zaczął bym od usunięcia i ponownego zainstalowania sterowników.A napisałem coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 A może zacząć od opcji "Przywracanie systemu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi