waldi1973 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tak. te zawiasy nadadzą się do steru wysokości i steru kierunku. Jeśli mam skończyć projekt skrzydła z klapami i lotkami szczelinowymi - to w skrzydłach te zawiasy się nie przydadzą.. Chyba, że zmienisz koncepcję i zapragniesz klapy i lotki zwykłe.. Wtedy takie zawiaski się przydadzą wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 W końcu się pokazałeś! Ja tu czekam na Ciebie jak na poród dziecka!! Nie, nie chce robić nic po łebkach, skrzydła zostawię Tobie To w takim razie zrobię najpierw ogon, na skrzydła poczekam... Chyba, że jednak nie dam rady zrobić ogona, to dam znać, żebyś dał sobie spokój Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 W końcu się pokazałeś! Ja tu czekam na Ciebie jak na poród dziecka!! Trza było walić w parapet..! ;D Chyba, że jednak nie dam rady zrobić ogona, to dam znać, żebyś dał sobie spokój Nie.. To byc nie może.. Udam, że nie widziałem tego wpisu.. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No to niech będzie, że ja nic nie mówiłem Zajmuje mi troszkę czas rozmyślanie nad tymi cholernymi sterami... W międzyczasie (dosłownie chwilę temu) zacząłem kopiować części na balsę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Część już wyciąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Przyglądam się uważnie.. Plany skrzydeł prawie skończone. Myślę, że jutro je dostaniesz.. A powiedz - masz możliwość wycięcia laserem..? Bo jeśli tak, to przygotuję Ci formatki profili i innych detali właśnie do wycięcia, ale wtedy wszystko w pliku Corel. jeśli nie będziesz wycinał laserem, to przekonwertuję plik na JPEG żebyś mógł otworzyć i wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witaj. Niestety nie mam możliwości wycięcia laserem, albo nie wiem, że ją mam - w każdym razie nie mam dostępu póki co. To co do tej pory udało mi się wyciąć, wyszlifowałem nieco i nie wygląda tak strasznie. Inna sprawa, że syn troszkę "naprawił" to i owo, ale projekt w sumie posuwa się do przodu. Dzięki wielkie! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi