czaja18 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witam Dzisiaj na lotnisku dokonałem zakupu nowego używanego modelika Prezentuje się tak: Widok od dołu Model wykonany jest z białego depronu a dolna część pływaków i wszystkie krawędzie są oklejone mocną ale lekką pianką. Waga modelu bez wyposażenia to 120g. Planowana waga do lotu/pływania/ślizgania to 260-280g. Poprzedni właściciel nie zabezpieczał wyposażenia przed wodą ale ja wolałbym to zrobić tylko jak? Na koniec jeszcze jedno pytanie: Podoba się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 spoko model a jak mozna spytac to za ile kupiłes takie cos??jaki tam dasz sil?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dałem za niego 50zł ale jest świetnie wykonany. Silnik: http://cyber-fly.pl/index.php?products=product&prod_id=156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ja niczym nie zabezpieczalem oto moj filmik http://video.google.pl/videoplay?docid=1679697292962614500&hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Jeszcze jedno pytanko: Gdzie mniej więcejpowinien być ś.c.? Poprzedni właściciel polecił mi ustawienie w miejscu czerwonej lini na fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil ukf Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Tezmam takie cudo tylko w moim wydaniu wazy prawie 350g... ale tesz super lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars2 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jakiej grubosci jest depron?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Poszukajcie w szkutniczych, tez takie cos zrobilem tylko ze do surfowania po sniegu. Plozy wypelnilem pianka do okien, tylko trzeba zrobic kilka dziur zeby miala gdzie wyplywac i uwazac zeby ich nie rozerwalo. http://www.parkjets.com/hydro.html -linki do planow i opisy budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja nie zrobiłem dziur tylko z przodu, nie rozerwało ale fajnie się napompowało i teraz jest półokrągłe, fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.