yarecki61 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam...Mam w sumie banalne pytanie jak w temacie,i zarazem problem ponieważ nigdy nie miałem okazji nawet podpatrzec jak to sie robi. Czytałem w necie że do tego celu możemy użyc żelaska lub opalarki. Używając opalarki jak długo ogrzewac powierzchnie folii gdzie nie jest ona naprężona :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Najpierw musisz przykleić folię za pomocą żelazka, a dopiero później napinać opalarką. Ale uwaga: opalarka daleko od folii i nie punktowo, a raczej dośc szybko po całości. Jak przygrzejesz dłużej w jednym miejscu możesz wypalić dziurę. Literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam jeszcze przy okazji jedno pytanko.Element na którym bedę napinał folie powinien byc przymocowany na równej powierzchni,wtedy nie ulegnie odkształceniu....prawda :?: Dzieki serdeczne i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Nie prawda folia nie naciąga tak mocno żeby element mógł się wypaczyć no chyba że jest bardzo delikatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Raczej ogrzewać/naciągać równomiernie z obu stron, bo może zwichrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jeden obraz za 1000 słów ;-) I jak komuś jeszcze mało: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi