Przemek19962 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam z góry piszę, że temat zakładam na szybko ponieważ sprawa jest pilna. Zakładam temat dlatego, że panowie nie odpisują mi na PW. Mam okazje kupić Diablotin'a (ok 1,7m) Silnik MDS68 sam model Cene jaką podał sprzedający to 1000 zł ja jednak mysłę, że model sam w sobie z silnikiem jest warty około 500 zł. Moje pytanie na ile panowie wycenią taki model? PS: Proszę moderatorów o przeniesienie tego tematu jeżeli tutaj przeszkadza, a zdjęcie zamieszczę jak tylko będę na swoim komputerze. EDIT: O to obiecane zjdęcie http://imageshack.us/photo/my-images/109/dsc09078f.jpg/sr=1 Pan sprzedający zaproponowal cene 700 zł ale i tak myślę, że to za dużo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam Nie można ocenić modelu nie widząc go i nie znając jego wyposażenia. Silnik MDS to jest kłopot a nie silnik.Jest taki wierszyk : chcesz mieć stresa kup sobie emdesa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek19962 Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Pisząc "Silnik MDS68 sam model" miałem na myśli sam model bez wyposażenia. Sam silnik z modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 MDS + diablotin za 1000zł to rozbój w biały dzień, nawet 700zł to wygórowana cena, targuj się na 500 i bierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek19962 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Tylko, że jest maly problem, był u sprzedającego jakiś "ekspert od modelarstwa" i wycenil go na minimum 700 zł i ani grosza mniej ;/ Więc odpuszczam zobaczymy może jak nikt im nie kupi to może sie zgodząna te 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ekspert, haha, a Ty powiedz że Twój ojciec tez jest ekspertem i wycenia na 100zł, nie wierz w takie bujdy, gość sie uparł i tyle, przetrzyjam go, jak mu nikt nie kupi po tej cenie, to w końcu odpuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam Kiedyś znajomy chciał sprzedać Diablotina z silnikiem O.S. MAX 10cm^3. Wiem że model jeszcze u niego leży, więc jeżeli Cię to interesuje mogę Cię skontaktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisj23 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 kolego - podjedź do Odolanowa do Radka Oleksego - kupisz sobie fun-fly gotowego do lotu za rozsadne pieniadze - Radek ma w komisie fajny modelik za małe pieniądze. Może troche mniejszy niż ten diablotin - ale gotowy do lotu. Poza tym wszystko oglądniesz i sprawdzisz. Bez obawy ze sprzedaje "ekspert" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 W majsterklepce w Lublinie rtf, bez akiuma z silnikiem mws coś poniżej 450 zł (1,6m) diablotin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek19962 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi myślę, że temat do zamknięcia Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek19962 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi myślę, że temat do zamknięcia Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi