gaz145 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Niedawno nabyłem ładowarkę Beta Redox i mam małe pytanie w związku z ładowaniem pakietu. Podłączyłem pakiet z ładowarką za pomocą gniazda balancera. Czy ma podłączyć również kabel zakończony wtyczką XT60 za pomaca kabli widocznych poniżej do ładowarki? Z góry dzięki. http://www.fotosik.pl/u/gaz145/zdjecie/4/album/1078786 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 No inaczej nie naladujesz.Kabel balansera jest do balansowania ogniw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz145 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ok, po prostu nie byłem pewien i nie chciałem zepsuć pakietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 niektóre ładowarki ładują normalnie złączem balansera , ja z takiej korzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 niektóre ładowarki ładują normalnie złączem balansera , ja z takiej korzystam Możesz podać jakiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 niektóre ładowarki ładują normalnie złączem balansera , ja z takiej korzystam Pierwszy raz slysze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 eeee , nie wiem czy coś głupiego napisałem , czy źle myślę wybaczcie bo dopiero się uczę ale np TA ładowarka ma tylko wejście balansera i nim ładuje ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 wszystko się zgadza :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ladowarki takie za 40 zl ''aka'' esky ,wlasnie laduja przez zlacze balansera :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi