Czopek Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Kilka zdjęć z dzisiejszego latania w kopalni Koźmin Pogoda całkiem całkiem, wiatr 7m/s w porywach do 16 m/s Praktycznie da się latać z wiatrem z każdego kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witaj Przemku.! Czy te loty to na terenie kopalni KOŻMIN w rejonie Turku.. ? / napisaleś na terenie kopalni w Kożminach/Niedaleko mojego "probostwa" Konin . Na fotkach widać ,że z ladowaniem mogły być problemy -teren pokopalniany "róbta co chceta-rowy- garby itp. ale w koninskim teren podobny za wyjatkiem Sompolna tam mozna zorganizować zawody super ladowiska-zapraszam- pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czopek Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witaj Janku! Tak myślę, że to tam Do Turka bardzo niedaleko Wczoraj na google maps znalazłem i dzisiaj postanowiłem sprawdzić. Z lądowaniem wcale nie było tak źle. Całkiem sporo miejsca i największym problemem były kałuże po roztopach. Poza tym całkiem sporo miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Polecam na wiosenne loty "WÓDERY"-kopalniane=lub "filcaki"=oblewane gumą...wybierzcie się na loty w koninskie ...mi już nie raz przyszło latem sciagać buty i na bosaka brodzić przez rowy melioracyjne z swoim-BEBE...ale to nalezy do przyjemności...a jesienią byłem pierwszy raz na hałdzie piachu/ jak w łebie-jest opis na forum/ i zarznałem sie po osie /a tu zimno żywej duszy/ kolega przyjechal z pomocą holowniczo-modelarska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czopek Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Hehe skądś to znam gdyby nie znalezione belki i deski do dzisiaj bym tam pewnie siedział ale jakoś udało się wyjechać. Auto wygląda jak po rajdzie terenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi