tomnow95 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witajcie. Mam optica 6 z kabelkiem jakc i przejsciówke na USB, dość niegdyś popularną w takiej niebieskiej termokurczce. I mam problem bo nie moge skaliborwać Real Filght 4.5 bo myśli,że mam 8 kanałów i nie pozwala skoczyć kalibracji. Jak to obejść, bo bym sobie polatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 używasz programu PPJoy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Nie chce mi się zainstalowac;/ Masz jakiś sprawdzony link do tego programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 jeżeli masz któryś z nowych systemów, typu Win7 lub Vista, to może być problem. Pod XP robiłem to od ręki, na tamte może nie być wsparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Win 7 64 Bitowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi