przytek Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam. Zgodnie ze znaną mi instrukcją włączam nadajnik,po tym odbiornik i następnie w odbiorniku naciskam na 1 sekundę easylink. Dioda zaczyna migać na czerwono i... pozostaje na czerwono. Ten nadajnik jest sparowany z odbiornikiem z zestawu, ten który chcę sparować jest odbiornikiem do drugiego modelu i ta para w nadajniku jest jako drugi model. Ten sam odbiornik mam sparowany z futabą 6 i działa normalnie. Ktoś wie w czym rzecz? Co robię źle?
Włodek Ulas Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 Wszystko dobrze ale przytrzymaj przycisk na odbiorniku ponad 2 sekundy
przytek Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 Włodek przyciskałem nawet dłużej Larith trafiłeś bez pudła dzieki za pomoc. Szukając w instrukcji jak zmienić tryb na 7 kanałowy natrafiłem tam na ..... tabelkę w jakich trybach ten nadajnik współpracuje z innymi odbiornikami w tym jak BYK R617FS .....
przytek Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 Włodek przyciskałem nawet dłużej Larith trafiłeś bez pudła dzieki za pomoc. Szukając w instrukcji jak zmienić tryb na 7 kanałowy natrafiłem tam na ..... tabelkę w jakich trybach ten nadajnik współpracuje z innymi odbiornikami w tym jak BYK R617FS .....
larith Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 Mam ten sam zestawi i juz to przerabialem
larith Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 Mam ten sam zestawi i juz to przerabialem
Rekomendowane odpowiedzi