SamaRama Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam jestem Krystian. Pochodzę z malowniczej miejscowości na południu kraju, a jest nią Bielsko-Biała. Prawie cisza, raczej spokój, malownicze Beskidy i wiele ciekawych miejsc, gdzie można wypocząć i odpalić swoje cuda. Modelarstwo zaczęło się u mnie jakieś pi x drzwi 15 lat temu, kiedy wkładając żarówkę z lampki choinkowej do przedłużacza, poprawiając ją, aby zaczęła świecić doznałem szoku i strąciłem ze stołu samolocik z kartki papieru, który zrobił mój wujek. Po paru latach zarzuciłem modelarstwem na jakieś 10 lat wracając do tego co jakiś czas. Jakiś tydzień temu wróciłem na dobre, bo przecież nie samą pracą człowiek żyje... Jak na razie szkolę się w kwestiach sprzętu, bo muszę kompletować wszystko od początku, łącznie z warsztatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamaRama Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam jestem Krystian. Pochodzę z malowniczej miejscowości na południu kraju, a jest nią Bielsko-Biała. Prawie cisza, raczej spokój, malownicze Beskidy i wiele ciekawych miejsc, gdzie można wypocząć i odpalić swoje cuda. Modelarstwo zaczęło się u mnie jakieś pi x drzwi 15 lat temu, kiedy wkładając żarówkę z lampki choinkowej do przedłużacza, poprawiając ją, aby zaczęła świecić doznałem szoku i strąciłem ze stołu samolocik z kartki papieru, który zrobił mój wujek. Po paru latach zarzuciłem modelarstwem na jakieś 10 lat wracając do tego co jakiś czas. Jakiś tydzień temu wróciłem na dobre, bo przecież nie samą pracą człowiek żyje... Jak na razie szkolę się w kwestiach sprzętu, bo muszę kompletować wszystko od początku, łącznie z warsztatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witaj, w drużynie pierścienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witaj, w drużynie pierścienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam bielszczanina. Odezwij się na skype ( buwi777 ) lub podaj nr tel na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam bielszczanina. Odezwij się na skype ( buwi777 ) lub podaj nr tel na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi