nardius Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam serdecznie! Jestem całkowicie zielony jeżeli chodzi o modelarstwo RC - dokładnie taki jak depron, z którego zamierzam zbudować swój pierwszy model - RWD5 by skazoo. Materiały do budowy zakupione, wieczorami (jak syn zasypia) zasiadam i pracowicie wycinam, mam nadzieję, że już niedługo będę w stanie pokazać zainteresowanym moje postępy z prac. Nie ukrywam, że liczę na pomoc forumowiczów, w niektórych kwestiach, jednak z tego co widzę - ludzie tutaj są bardzo życzliwi i przede wszystkim fachowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nardius Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam serdecznie! Jestem całkowicie zielony jeżeli chodzi o modelarstwo RC - dokładnie taki jak depron, z którego zamierzam zbudować swój pierwszy model - RWD5 by skazoo. Materiały do budowy zakupione, wieczorami (jak syn zasypia) zasiadam i pracowicie wycinam, mam nadzieję, że już niedługo będę w stanie pokazać zainteresowanym moje postępy z prac. Nie ukrywam, że liczę na pomoc forumowiczów, w niektórych kwestiach, jednak z tego co widzę - ludzie tutaj są bardzo życzliwi i przede wszystkim fachowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi