bedway Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ostatnio nudziło mi się więc zbudowałem sobie mały model 60 cm długości i 80 rozpiętości, wszystko już kupiłem i zamontowałem, jeszcze nie latałem, no i dzisiaj go sprawdzam, jak działa, i silnik przestaje się kręcić, wyglądało na to że się rozładował więc naładowałem i się zdziwiłem bo po 5 min. się naładował, a ładowałem go zwykłą ładowarką, podłączyłem i serwa chodzą ale silnik nie po prostu robi takty o różnej długości do tego raz w tył raz w przód, może ma za dużo mocy bo regulator i bateria jest większa od wymagań silnika, wymienie sprzęt: silnik emax GF2205, regulator redox eco 20A, akumulator rockamp 2S 850mAh 30c, powiedzcie o co chodzi bo za bardzo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedway Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ostatnio nudziło mi się więc zbudowałem sobie mały model 60 cm długości i 80 rozpiętości, wszystko już kupiłem i zamontowałem, jeszcze nie latałem, no i dzisiaj go sprawdzam, jak działa, i silnik przestaje się kręcić, wyglądało na to że się rozładował więc naładowałem i się zdziwiłem bo po 5 min. się naładował, a ładowałem go zwykłą ładowarką, podłączyłem i serwa chodzą ale silnik nie po prostu robi takty o różnej długości do tego raz w tył raz w przód, może ma za dużo mocy bo regulator i bateria jest większa od wymagań silnika, wymienie sprzęt: silnik emax GF2205, regulator redox eco 20A, akumulator rockamp 2S 850mAh 30c, powiedzcie o co chodzi bo za bardzo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Miałem taki sam problem. Uzwojenia w silniku były uszkodzone. Po przewinięciu wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Miałem taki sam problem. Uzwojenia w silniku były uszkodzone. Po przewinięciu wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedway Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 dzięki za pomoc ale już działa, próbowałem otworzyć silnik i prawie kabla nie wyrwałem ale już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedway Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 dzięki za pomoc ale już działa, próbowałem otworzyć silnik i prawie kabla nie wyrwałem ale już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi