Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Damian, mieszkam w Mikołowie (woj. Śląskie). Z modelarstwem nie miałem wcześniej do czynienia, lecz od dziecka moim marzeniem było oddanie się tej pasji.

Postanowiłem zakupić części oraz wyposażenie i zbudować pierwszy model (po obszernej lekturze tego forum oczywiście), prawdopodobnie niedługo rozpocznę prace nad nim. Z pewnością narodzi się wiele pytań jak i wątpliwości, w których rozwianiu mam nadzieję pomogą mi użytkownicy tego forum. Mam nadzieję złapać bakcyla....

Serdecznie pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Damian, mieszkam w Mikołowie (woj. Śląskie). Z modelarstwem nie miałem wcześniej do czynienia, lecz od dziecka moim marzeniem było oddanie się tej pasji.

Postanowiłem zakupić części oraz wyposażenie i zbudować pierwszy model (po obszernej lekturze tego forum oczywiście), prawdopodobnie niedługo rozpocznę prace nad nim. Z pewnością narodzi się wiele pytań jak i wątpliwości, w których rozwianiu mam nadzieję pomogą mi użytkownicy tego forum. Mam nadzieję złapać bakcyla....

Serdecznie pozdrawiam!

Opublikowano

Witam, ciesze się, bo na forum zaczynałem podobnie tzn. z dużym zapałem. :wink:

Krocz po dobrej stronie mocy, nowy Padawanie (młody Jedi) :mrgreen:

Opublikowano

Witam, ciesze się, bo na forum zaczynałem podobnie tzn. z dużym zapałem. :wink:

Krocz po dobrej stronie mocy, nowy Padawanie (młody Jedi) :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.