Cwirek Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Damian, mieszkam w Mikołowie (woj. Śląskie). Z modelarstwem nie miałem wcześniej do czynienia, lecz od dziecka moim marzeniem było oddanie się tej pasji. Postanowiłem zakupić części oraz wyposażenie i zbudować pierwszy model (po obszernej lekturze tego forum oczywiście), prawdopodobnie niedługo rozpocznę prace nad nim. Z pewnością narodzi się wiele pytań jak i wątpliwości, w których rozwianiu mam nadzieję pomogą mi użytkownicy tego forum. Mam nadzieję złapać bakcyla.... Serdecznie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwirek Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Damian, mieszkam w Mikołowie (woj. Śląskie). Z modelarstwem nie miałem wcześniej do czynienia, lecz od dziecka moim marzeniem było oddanie się tej pasji. Postanowiłem zakupić części oraz wyposażenie i zbudować pierwszy model (po obszernej lekturze tego forum oczywiście), prawdopodobnie niedługo rozpocznę prace nad nim. Z pewnością narodzi się wiele pytań jak i wątpliwości, w których rozwianiu mam nadzieję pomogą mi użytkownicy tego forum. Mam nadzieję złapać bakcyla.... Serdecznie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam, ciesze się, bo na forum zaczynałem podobnie tzn. z dużym zapałem. :wink: Krocz po dobrej stronie mocy, nowy Padawanie (młody Jedi) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam, ciesze się, bo na forum zaczynałem podobnie tzn. z dużym zapałem. :wink: Krocz po dobrej stronie mocy, nowy Padawanie (młody Jedi) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi