mateusz_mateusz Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam. Tak jak w temacie. Myślałem, że będzie łatwiej ze znalezieniem takich planów, ale jednak się myliłem. Może ktoś widział plany edge, katany czy extry w rozmiarze okolo 1m. Wiem, że autorów planów dużo czasu kosztowało stworzenie takich formatek, ale będę wdzięczny jeśli się za mną podzielą. PS. Czy ktoś wie co się dzieje z użytkownikiem sławekmod??? Tak aktywny user, a nie ma go już od miesiąca. Pozdrawiam
mateusz_mateusz Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam. Tak jak w temacie. Myślałem, że będzie łatwiej ze znalezieniem takich planów, ale jednak się myliłem. Może ktoś widział plany edge, katany czy extry w rozmiarze okolo 1m. Wiem, że autorów planów dużo czasu kosztowało stworzenie takich formatek, ale będę wdzięczny jeśli się za mną podzielą. PS. Czy ktoś wie co się dzieje z użytkownikiem sławekmod??? Tak aktywny user, a nie ma go już od miesiąca. Pozdrawiam
Sidey Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Na forum.aerodesignworks.eu są plany Edge 540 P.Sławka.
Sidey Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Na forum.aerodesignworks.eu są plany Edge 540 P.Sławka.
mateusz_mateusz Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 Tak, znalazłem je, dzięki za pomoc.
mateusz_mateusz Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 Tak, znalazłem je, dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi