loopster Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Cześć, kupiłem ostatnio używaną Extre 330 Freestyle by Fliton i jest przy niej ttroche prac kosmetycznych. M. in. chcę wymienić podwozie na węglowe. I z tym związne jest pytanie. Czy ktoś z Was orientuje się gdzie mogę kupić takie podwozie, lub kto robi coś takiego? Wymiary jakie mnie interesują: wysokość - ca. 130 mm (od ziemi (bez kółek) do mocowania) szerokośc - 380 mm waga modelu - ok 2600 g Oczywiście róznice (w miarę rozsądku) nie mają znaczenia. Prosił bym o jakies linki, albo namiary do modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Napisz do Leszka z www.modelpartner.ig.pl Ostatnio sprowadził weglowe podwozia z czech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopster Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 odpisał mi, że żadnej dostawy nie było, i dostepne jest tylko to co na stronie, a te podwozia mi jednak nie pasują. Czy ktos ma jesczze jakies namiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.