skrzydlaty smok Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dziendoberek wszystkim forumowiczom i moderatorom.Mam na imie Marcin,mieszkam obecnie w Brukseli,modelarstwem interesuje sie juz sporo czasu,tylko ze kartonowym,jakos ostatnio naszla mnie ochota na cos wiecej,i postanowilem swoich sil w modelach latajacych,poniewaz nic nie wiedzialem na ten temat,poszukalem troche w necie i natrafilem na fajny temat,REP-a,ktory jest wlasnie na tym forum,zalozony przez pana Pawel -Turel-.Jest zajefajnie duzo dobrych info jak i pomoc,dlatego postanowilem do waszego grona dolaczyc.Mam nadzieje ze z czasem rowniez i ja bede mogl pomagac nowo przybylem na forum. pozdro.lewy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dziendoberek wszystkim forumowiczom i moderatorom.Mam na imie Marcin,mieszkam obecnie w Brukseli,modelarstwem interesuje sie juz sporo czasu,tylko ze kartonowym,jakos ostatnio naszla mnie ochota na cos wiecej,i postanowilem swoich sil w modelach latajacych,poniewaz nic nie wiedzialem na ten temat,poszukalem troche w necie i natrafilem na fajny temat,REP-a,ktory jest wlasnie na tym forum,zalozony przez pana Pawel -Turel-.Jest zajefajnie duzo dobrych info jak i pomoc,dlatego postanowilem do waszego grona dolaczyc.Mam nadzieje ze z czasem rowniez i ja bede mogl pomagac nowo przybylem na forum. pozdro.lewy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Sprecyzuj dokładniej w profilu skąd jesteś Powielony temat usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 juz poprawilem,a widze ze moderator z okolic moich.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi