przytek Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam.Kiedyś już drukowałem i nie było żadnych problemów.Teraz po ponad rocznej przerwie (inny komp i drukarka) wszelkie próby kończą się tak samo- drukuje mi tylko nosek profilu i koniec.Zmiany położenia poziomo/pionowo nic nie dają. Co ciekawe podgląd wydruku w programie profili też pokazuje tylko okolice noska. Nie potrafię tego zmienić.Mam wersję 2.30a wykupiony pakiet za 15 euro- już aktywowany.Ktoś potrafi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam. Kiedyś już drukowałem i nie było żadnych problemów. Teraz po ponad rocznej przerwie (inny komp i drukarka) wszelkie próby kończą się tak samo- drukuje mi tylko nosek profilu i koniec. Zmiany położenia poziomo/pionowo nic nie dają. Co ciekawe podgląd wydruku w programie profili też pokazuje tylko okolice noska. Nie potrafię tego zmienić. Mam wersję 2.30a wykupiony pakiet za 15 euro- już aktywowany. Ktoś potrafi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi