eptita Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam czy ktoś z kolegów posiada lub z linkuje mnie do strony, gdzie można nabyć obudowy, same plastiki do takich serw, (HK939MG Metal Gear Servo lub Corona 939) szczególnie zależy mi na pokrywach górnych z tzw uszami montażowymi.Serdecznie dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam czy ktoś z kolegów posiada lub z linkuje mnie do strony, gdzie można nabyć obudowy, same plastiki do takich serw, (HK939MG Metal Gear Servo lub Corona 939) szczególnie zależy mi na pokrywach górnych z tzw uszami montażowymi. Serdecznie dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Czyli to prawda co piszą na zagranicznych forach, że te mocowania lubią pękać ? Już chciałem skusić się na parę sztuk, ale chyba jednak zostanę przy TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wątpię żeby ktoś sprzedawał same obudowy do tych serw całe serwo kosztuje w HK 4 $ http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14458__HobbyKing_939MG_Metal_Gear_Servo_2_5kg_12_5g_0_14sec.html a tu masz tylko bebeszki do serw i też nie ma żadnej obudowy http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=367 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No w Coronach i ich klonach HK te same objawy, bardzo kruche uszy montażowe byle krecik i pękają. Może jakieś odlewy żywiczne lub coś, bo mam dwa w zapasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam czy ktoś z kolegów posiada lub z linkuje mnie do strony, gdzie można nabyć obudowy, same plastiki do takich serw, (HK939MG Metal Gear Servo lub Corona 939) szczególnie zależy mi na pokrywach górnych z tzw uszami montażowymi. Serdecznie dziękuje za pomoc. Mam serwa Corona 928BB i 939MG Obudowy zdaje się są identyczne. Mam aż nadto serw 928BB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Podaj szczegóły na PW PLN i co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W Coronach pomaga zalanie uszek klejem CA czy żywicą. Odwracamy serwo "do góry nogami" i zalewamy uszka klejem na równo z krawędzią. Opis bardzo pokrętny ale zainteresowani zrozumieją. U mnie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi