kirow Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Przeczytałem na stronie WWW.MVVS.CZ w opisie silnika 8 centymetrowego, że można zamontować wylot spalin z prawej, lewej lub z tylnej strony. (Možnost přestavení výfuku před prvním spuštěním na levou nebo zadní stranu) Zalecają aby zrobić to przed pierwszym uruchomieniem. Mam pytanie, czy ktoś może już przekładał wylot spalin i czy jest może coś na co trzeba zwrócić uwagę. Bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe. Pozdrawiam kirow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ...sprawdzić, czy kanały dobrze pasują, tzn. czy niema progów, ew. złagodzić. Później już nie obracać cylindra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirow Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Przełożyłem wylot spalin na tył silnika, kanały są w porządku to znaczy w korpusie są cztery takie same co oznacza, że można dowolnie przełożyć wylot spalin. Cylinder jest tuleją, która wchodzi z luzem w aluminiowe żebra i tu miałem problem bo nie było żadnego punktu odniesienia jedyna wskazówka jak go ustawić to okno wydechowe i to okno wycentrowałem żeby równo pasowało do okna w korpusie z żebrami. Mam nadzieję, ze tak będzie dobrze. Czy może inaczej trzeba ustawić cylinder ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Powinno być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirow Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Dzięki za pomoc. Pozdrawiam kirow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.