Maciej Ritmann Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 cześć chłopaki, gdzie można polatać w Szczytnie? i czy jest tam jakiś modelarski sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny6002 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam, Jak jestem na działce to u mnie, to tylko 20 km od Szczytna. W Szytnie raczej na 99,999999999% nie ma sklepu modelarskiego. Za domem kilkadziesiąt h, start z łąki ale duże kała, łąka równiutka trawa wyjedzona przez krowy. Do Latania szybowcem wymarzone miejsce, piękne widoki i co najważniejsze zostawiamy wszystkie zabawki na łące i idziemy do domu na obiad lub po złocisty napój, do dyspozycji 2 fotele obrotowe stół do montażu w tym sezonie prąd do ładowania akk. W tym sezonie wystawiam dom pod wynajem ale jeśli będę na działce to zapraszam na wspólne latanie. pozdrawiam. p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlowiek Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Szukam modelarzy RC ze Szczytna którzy pomogą mi zacząć przygodę z Decathlonem 1300 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 hej Krystian to twój pierwszy model? Napisz o nim coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlowiek Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Hej Maciej, tak to mój pierwszy model, kupiłem go od Pawła z forum, PHOENIX MODEL - DECATHLON EP, Wyposażony w :silnik TURNIGY 3542-1225 ,regulator HK 50A i BEC TURNIGY 5A, serwa na kierunku i wysokości 2x HK 939MG ,serwa na skrzydle 2x HEXTRONIK D-MG16, 1.64 kg gotowy do lotu. . Model już mam, teraz poluje na aparaturke, chyba zdecyduje się na Hiteca Optica 6 narazie w 35 mhz, bo są w dobrej cenie, z czasem zmienie moduł na 2.4 Ghz. Do tego imax b6 i z 2 pakiety 3000-4000 mAh 3 s. Planuje wszystko uzbierać do maja i zacząc przygodę, potrzebuje kogoś do pomocy najlepiej z podpiętą aparaturą uczeń-trener. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam. Na początek dobry symulator zastąpi Ci trenera i wiele nauczy. To tak w razie jakbyś nie miał trenera pod ręką i chciał zaoszczędzić na naprawie modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlowiek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Latam już jakiś czas na AeroFly Pro Deluxe i widać postępy. Chciałbym po prostu się dowiedzieć czy ktoś lata w Szczytnie i gdzie można latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlowiek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Odświeżam temat, mam już cały sprzet do latania z modelem epp na początek i aparaturką DX6i. Sam będę stawiał pierwsze kroki, ale jakby był ktoś ze Szczytna, lub obszaru do 100 km na mazurach to prosze o kontakt. Fajnie by było poznać kolegów modelarzy z nieco większym doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Śmigaj do Olsztyna Tam znajdziesz osoby, które Ci pomogą na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario17701 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam. Daj namiary na priv, zakres pomocy szeroki od 29 g do 15 kg w locie. W samym szczytnie, pozdrawiam. . Że ja wcześniej nie zajżałem na Forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi