Skocz do zawartości

Symulator iOS [FREE]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro u4an napisał, że to nie problem, to chyba taki ma / istnieje.Aby uniknąć dalszej kłótni przestaję się odzywać w tym temacie :cry:

Opublikowano

Można by Paraellsem spróbować. Zanim będzisz się pytał czy "pobrane" poczytaj sobie trochę o iOS. Nie mam jescze Jailbreaka więc jak mam to zainstalować!?

Opublikowano

Można by Paraellsem spróbować.

Czym? Wiesz, do czego to służy oraz jak się poprawnie nazywa?

Zanim będzisz się pytał czy "pobrane" poczytaj sobie trochę o iOS.

Sam sobie poczytaj.

Nie mam jescze Jailbreaka więc jak mam to zainstalować!?

Z dyskietki.Dwóch doradzających 12-latków...
  • 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi o symulatory na IOS to proponuje wpisać Rc Plane w APP Store znajdziecie chyba z 15 darmowych pozycji.

Jestem na tym etapie, że właśnie zaczynam przygodę i zacząłem właśnie od symulatorów na Iphonie :).

Pozycja o której pisze U4An, to jeden z najbogatszych programów, oferuje kilka samolotów dwa rodzaje radia 3ch i 4ch, dodatkowo można latać w różnych scenach.Niestety kamera jest z przed albo zza samolotu.

Nie pamiętam nazw innych ale były bardziej realistyczne z tym, że oferowały o wiele mniej opcji. Tak czy siak to chyba dobra metoda przywyknięcia do obsługi drążków :) Zresztą powiem jak przyjdzie paczka z modelem, jeśli za pierwszym razem nie zaliczę kreta to znaczy, że symulator coś dał.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.