Filip. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Skoro u4an napisał, że to nie problem, to chyba taki ma / istnieje.Aby uniknąć dalszej kłótni przestaję się odzywać w tym temacie :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jakiej kłótni? Proszę o konkrety i tyle. A tych brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Można by Paraellsem spróbować. Zanim będzisz się pytał czy "pobrane" poczytaj sobie trochę o iOS. Nie mam jescze Jailbreaka więc jak mam to zainstalować!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Można by Paraellsem spróbować.Czym? Wiesz, do czego to służy oraz jak się poprawnie nazywa?Zanim będzisz się pytał czy "pobrane" poczytaj sobie trochę o iOS.Sam sobie poczytaj.Nie mam jescze Jailbreaka więc jak mam to zainstalować!?Z dyskietki.Dwóch doradzających 12-latków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Da się sterować z pozycji naziemnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Da się sterować z pozycji naziemnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Da się sterować z pozycji naziemnej. A ty naprawdę tylko robisz z siebie idiotę o tylko pogarszasz swoją opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiso Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jeśli chodzi o symulatory na IOS to proponuje wpisać Rc Plane w APP Store znajdziecie chyba z 15 darmowych pozycji. Jestem na tym etapie, że właśnie zaczynam przygodę i zacząłem właśnie od symulatorów na Iphonie . Pozycja o której pisze U4An, to jeden z najbogatszych programów, oferuje kilka samolotów dwa rodzaje radia 3ch i 4ch, dodatkowo można latać w różnych scenach.Niestety kamera jest z przed albo zza samolotu. Nie pamiętam nazw innych ale były bardziej realistyczne z tym, że oferowały o wiele mniej opcji. Tak czy siak to chyba dobra metoda przywyknięcia do obsługi drążków Zresztą powiem jak przyjdzie paczka z modelem, jeśli za pierwszym razem nie zaliczę kreta to znaczy, że symulator coś dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi