krzysiek w Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ostatnio pojawil mi sie taki problem.Gdy wlaczam nadajnik to nie chodza kanaly 1 i2, a wszystkie inne sa ok.Wychylenia itp mam wszystko ustawione "normalnie" Mode tez nie jest zmenony. prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Nic się nie martw Niestety Flasha już nie mam, to nie pomogę, ale tylko Cię pocieszę, że nic się nie zepsuło. Kiedyś też tak miałem, to kwestia ustawienia nadajnika (jakiś mixer, tryb pracy, czy coś takiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 zrob reset ustawien tego modelu i moze zacznie dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.