viris Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Cześć wszystkim!Mam na imię Maciek, mieszkam w małej miejscowości w Małopolsce nie daleko od Wadowic. Od dziecka interesowałem się zdalnie sterowanymi zabawkami, ale właśnie na zabawkach się skończyło a moim marzeniem było skonstruowanie "czegoś" z użyciem silnika elektrycznego. Teraz kiedy mam już wiecej czasu i możliwości na to postanowiłem spełnić swoje marzenie z dzieciństwa, jednak moja wiedza na ten temat jest znikoma i właśnie dlatego chcę dołączyć do tego forum :)Pozdrawiam m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Sprecyzuj proszę pole "skąd" w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viris Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi