mar11 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 witam mam taki problemdzisiaj przez przypadek podlaczylem odwrotnie zasilanie do mojej aparatury z kturej poszedl maly dymik, po rozkreceniu nie widzialem zadnej czesci ktora by wygladala na spalona, ale gdy podlaczylem zasilanie juz poprawnie to wlaczyla sie normalnie ale serwa zaczely dziwnie sie zachowywac zaczely drgac we wszystkie strony.prosze o pomoc
Ładziak Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Wyszukiwarka nie gryzie:http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=49600Temat całkiem nowy, sprzed kilkunastu dni. Wystarczyło przejrzeć dział.
mar11 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 czytalem tego posta tylko ze ja rozkrecilem swoj nadajnik i nigdzie nie znalazlem zadnego przepalenia
Ładziak Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Nic na ten temat nie na pisałeś w pierwszym poście. Zadałeś bardzo podobne pytanie do tego, jakie zostało zadane w linkowanym przeze mnie temacie.Temat mogłeś tam kontynuować - po co mnożyć byty?
mar11 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 obok wejscia gdzie podlaczalem pakiet do nadajnika jest przylutowana dioda na ktorej jest napisany symbol IN4004 MIC czy mogla by sie ona spalic
noker Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Gratulacje,przez ten czas który czekałeś na T9X nie zdążyłeś się zapoznać z tą jakże popularną pomyłką?Co to za tłumaczenie, 'przez przypadek'? Nie jestem święty, mi też kondensator tantalowy odparował w odbiorniku, ale nie 'przez przypadek' ale 'przez głupotę'.
mar11 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 no to pieknie przez glupote zalatwilem sobie radio , czy jest mozliwosc jej naprawienia czy mam sobie kupic nowe
Cimek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Najpierw uzupełnij profil, bo aż człowiek dostaje szału...Po drugie, w dziale giełda, jeżeli samemu nie potrafisz naprawić, wystaw ogłoszenie, czy jest ktoś w stanie Ci to naprawić za rozsądną cenę.Po trzecie do mojej aparatury z kturejCzy w szkole nie uczą poprawnej pisowni? Dyktanda to miałeś? Nooo w sumie, nie wiemy ile masz lat....
Rekomendowane odpowiedzi