tikicaca Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 aa no fakt pokrecilo mi sie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Mówisz że może być to kwestia kanału... ja również jak jeden z Twoich kolegów mam kanał 73 mój odbiornik to Rex5 + i naprawdę nigdy nie miałem problemów z tym sprzętem... Jakie odbiorniki mają Twoi koledzy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 oryginalne z zestawu Hfd 08rd, i dalej na nich lataja, tylko zmienili nadajniki na Jr pcm 9XII i problemy sie skonczyly, no ale komorki od dwoch miesiecy powylaczane. Moze jeszcze nie miales takiej sytuacji, bo to naprawde nie dzialo sie zawsze, ale przypadki sie zdarzaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.