czaja18 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witajcie Na targach w Pradze kupiłem taki modelik: W zestawie są powycinane elementy depronowe, węgiel, popychacze, koła, i drewno cięte laserem. Chce tam dać: Silnik 26g outrunner 3x serwa 9g Mikro odbiornik Lipole 850mAh Regiel dynam 18A Z wagą powinienem się zmieścić w 280g Na ile wyceniacie takie coś ? Powiem że na targach możnabyło znaleść niektóre naprawde tanie rzeczy np. balsa: Ok. 40 desek od 0.8mm do 7mm za 200 koron (ok. 28zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 jak dla mnie taki samolocik warty jest z 50-60zl, styropian i troche galanterii. Ladne malowanie, takie jak extra Darka u nas w cenie tej balsy to bys moze z 4 deseczki kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Dałem za to 350kc czyli 50zł. Extra już się składa ale oblot będzie puźno bo mam zamiar latać nią na hali w zimie. u nas w cenie tej balsy to bys moze z 4 deseczki kupil Niestety tak jest . Niby ta balsa jest słabej jakości - niektóre deski mają krzywe boki, sęki ale na 10 zdarzają się może 2 takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.