koszkin Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam kolegów, Przedstawię swój problem a raczej zapytanie. Otóż potrzebna jest mi pompa, która będzie generowała podciśnienie (potrzebne jest mi - 0,5 bar) Od razu dodam, że nie będzie używana w modelarstwie. Muszę posprawdzać pewne urządzonka, które pracują na podciśnieniu. Kiedyś na forum widziałem taki temat, że można coś takiego zrobić z agregatu lodówkowego. Dodam, że posiadam sprężarkę zbudowaną właśnie z agregatu (teraz coś go znaleźć nie mogę) Jeżeli ktoś wie jak zrobić taką pompę, niech podzieli się tą wiedzą. Z góry dzięki P.S Dodam, że podciśnienie, które podałem musi być stałe przez jakieś 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nikt nie wie jak to ugryźć ? Kiedyś był tutaj podobny temat, tylko gdzieś go wcięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witaj Zobacz mój temat tutaj. W chwili obecnej pompa została rozbudowana tak, że teraz pracuje w 2 trybach jako sprężarka i jako pompa podciśnienia. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Właśnie o to mi chodziło, wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi