Ghandi Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam po dluuugiej przerwie. Z nowosci w telegraficznym skrócie - sprzedalem raptora, kupilem 2 metrowej rozpietosci skrzydlo (latawiec komorowy), z modeli latających został mi jedynie extrim, tyle zresztą razy juz łatany że chyba czas... drugiego kupic. Z nie-modalrskich nowości, ukonczylem z sukcesem remont techniczny mojego motocykla, Yamahy DT 80 z 1982 roku teraz juz tylko przegląd i mozna smigac. Plany: 1. Dokonczyc depronowego dwuplatowca dla syna 2. Rozpocząć budowe Tiger Moth'a, model prawdopodobnie będzie pod spaline, spróbuję sił w 4takcie. 3. Nitro-Extrim - czyli extrim w wersji spalinowej. Wykorzystam w budowie modelu doswiadczenie korego nabralem w czasie niezliczonych napraw modelu. No i to na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 dt mx, powietrzak czy juz lc ciecz?? witamy daj fotki deetki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 dt mx, powietrzak czy juz lc ciecz?? witamy daj fotki deetki :] powietrze, foty jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Plany: 1. Dokonczyc depronowego dwuplatowca dla syna 2. Rozpocząć budowe Tiger Moth'a, model prawdopodobnie będzie pod spaline, spróbuję sił w 4takcie. 3. Nitro-Extrim - czyli extrim w wersji spalinowej. Wykorzystam w budowie modelu doswiadczenie korego nabralem w czasie niezliczonych napraw modelu. Cześć Nic nie widzę w sprawie giganta myśliwca (to był chyba jakiś "niemiec") Spitfire (czy coś takiego) też był chyba zaczęty? A co z projektem "Gwiezdne wojny" na kilka turbinek? Czyżbym nie był jedyny w rozpoczynaniu i niekończeniu modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Z nie-modalrskich nowości, ukonczylem z sukcesem remont techniczny mojego motocykla, Yamahy DT 80 z 1982 roku teraz juz tylko przegląd i mozna smigac. Heh, widze że jest tu paru zapaleńców dwóch kółek. Ja w przyszłym tygodniu zabieram się za remont mojego Suzuki TS50 rocznik 86 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Cześć Nic nie widzę w sprawie giganta myśliwca (to był chyba jakiś "niemiec") Spitfire (czy coś takiego) też był chyba zaczęty? A co z projektem "Gwiezdne wojny" na kilka turbinek? Czyżbym nie był jedyny w rozpoczynaniu i niekończeniu modeli niemiec powstanie, ale musze sie rozgrzać na nowo w dlubaniu modeli. Spit - tez bedzie ale to na 2008 rok, gwiezdne wojny na chwile obencą wiszą, czekam na kilkaset fotek x-winga, znajomy byl w disneylandzie i mi obfotkowal maszyne. no i tez racja ;] ;] ;] czasem projekty nie widzą koca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Aby nie byc gołosłownym... (statecznik poziomy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A czemu sprzedałeś raptora (BTW wykasuj se z podpisu)? Ja właśnie się przymierzam do heli, mam już lamkę i dobry symulator i raptor w sumie na symulatorze dość fajnie lata (ja celuję w t-rexa). Co cię skłoniło do rozstania? Jak pamiętam byłeś kiedyść mocno wkręcony w kosiarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A czemu sprzedałeś raptora (BTW wykasuj se z podpisu)?Ja właśnie się przymierzam do heli, mam już lamkę i dobry symulator i raptor w sumie na symulatorze dość fajnie lata (ja celuję w t-rexa). Co cię skłoniło do rozstania? Jak pamiętam byłeś kiedyść mocno wkręcony w kosiarę. wzgledy finansowe niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No i kolejne detale wykonane dzisiaj ok 6 rano to będzie bodaj pierwszy mój model z wyprofilowanymi statecznikami naraize jeszcze brudas z niewyczyszczonymi śladami kleju.. ale spokojnie, spokojnie będzie ślycznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 wzgledy finansowe niestety Och, no to rzeczywiście współczuję. Biorąc to pod uwagę: musiało być to bardzo smutne rozstanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.