Ghandi Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Witam po dluuugiej przerwie. Z nowosci w telegraficznym skrócie - sprzedalem raptora, kupilem 2 metrowej rozpietosci skrzydlo (latawiec komorowy), z modeli latających został mi jedynie extrim, tyle zresztą razy juz łatany że chyba czas... drugiego kupic. Z nie-modalrskich nowości, ukonczylem z sukcesem remont techniczny mojego motocykla, Yamahy DT 80 z 1982 roku teraz juz tylko przegląd i mozna smigac. Plany: 1. Dokonczyc depronowego dwuplatowca dla syna 2. Rozpocząć budowe Tiger Moth'a, model prawdopodobnie będzie pod spaline, spróbuję sił w 4takcie. 3. Nitro-Extrim - czyli extrim w wersji spalinowej. Wykorzystam w budowie modelu doswiadczenie korego nabralem w czasie niezliczonych napraw modelu. No i to na tyle
qba Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 dt mx, powietrzak czy juz lc ciecz?? witamy daj fotki deetki :]
Ghandi Opublikowano 29 Września 2007 Autor Opublikowano 29 Września 2007 dt mx, powietrzak czy juz lc ciecz?? witamy daj fotki deetki :] powietrze, foty jutro
hubert_tata Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Plany: 1. Dokonczyc depronowego dwuplatowca dla syna 2. Rozpocząć budowe Tiger Moth'a, model prawdopodobnie będzie pod spaline, spróbuję sił w 4takcie. 3. Nitro-Extrim - czyli extrim w wersji spalinowej. Wykorzystam w budowie modelu doswiadczenie korego nabralem w czasie niezliczonych napraw modelu. Cześć Nic nie widzę w sprawie giganta myśliwca (to był chyba jakiś "niemiec") Spitfire (czy coś takiego) też był chyba zaczęty? A co z projektem "Gwiezdne wojny" na kilka turbinek? Czyżbym nie był jedyny w rozpoczynaniu i niekończeniu modeli
Adam Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Z nie-modalrskich nowości, ukonczylem z sukcesem remont techniczny mojego motocykla, Yamahy DT 80 z 1982 roku teraz juz tylko przegląd i mozna smigac. Heh, widze że jest tu paru zapaleńców dwóch kółek. Ja w przyszłym tygodniu zabieram się za remont mojego Suzuki TS50 rocznik 86 :wink:
Ghandi Opublikowano 29 Września 2007 Autor Opublikowano 29 Września 2007 Cześć Nic nie widzę w sprawie giganta myśliwca (to był chyba jakiś "niemiec") Spitfire (czy coś takiego) też był chyba zaczęty? A co z projektem "Gwiezdne wojny" na kilka turbinek? Czyżbym nie był jedyny w rozpoczynaniu i niekończeniu modeli niemiec powstanie, ale musze sie rozgrzać na nowo w dlubaniu modeli. Spit - tez bedzie ale to na 2008 rok, gwiezdne wojny na chwile obencą wiszą, czekam na kilkaset fotek x-winga, znajomy byl w disneylandzie i mi obfotkowal maszyne. no i tez racja ;] ;] ;] czasem projekty nie widzą koca...
Ghandi Opublikowano 30 Września 2007 Autor Opublikowano 30 Września 2007 Aby nie byc gołosłownym... (statecznik poziomy)
mieczotronix Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 A czemu sprzedałeś raptora (BTW wykasuj se z podpisu)? Ja właśnie się przymierzam do heli, mam już lamkę i dobry symulator i raptor w sumie na symulatorze dość fajnie lata (ja celuję w t-rexa). Co cię skłoniło do rozstania? Jak pamiętam byłeś kiedyść mocno wkręcony w kosiarę.
Ghandi Opublikowano 30 Września 2007 Autor Opublikowano 30 Września 2007 A czemu sprzedałeś raptora (BTW wykasuj se z podpisu)?Ja właśnie się przymierzam do heli, mam już lamkę i dobry symulator i raptor w sumie na symulatorze dość fajnie lata (ja celuję w t-rexa). Co cię skłoniło do rozstania? Jak pamiętam byłeś kiedyść mocno wkręcony w kosiarę. wzgledy finansowe niestety
Ghandi Opublikowano 1 Października 2007 Autor Opublikowano 1 Października 2007 No i kolejne detale wykonane dzisiaj ok 6 rano to będzie bodaj pierwszy mój model z wyprofilowanymi statecznikami naraize jeszcze brudas z niewyczyszczonymi śladami kleju.. ale spokojnie, spokojnie będzie ślycznie .
mieczotronix Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 wzgledy finansowe niestety Och, no to rzeczywiście współczuję. Biorąc to pod uwagę: musiało być to bardzo smutne rozstanie...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.