Adam Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam. Dzisiaj na górze Jodłowiec odbyły się się zaody szybowcowe F3F. Pogoda dopisała, wiaterek dawał jakieś 6 m/s, w porywach na pewno więcej. Poniżej pare fotek: Piękna panorama z Jodłowca, w tle Tatry: Było troche sprzętu Różne techniki wyrzutu z wykroku: z wyskoku: na Flinstona z potknięcia: obunóż: na batmana No i reszta fotek: Cała ekipa: Po drodze zahaczyłem o zbocze w miejcowości Skrzętla. Fajne miejce, można polatać przy wschodnim wietrze: Widok na górę Jodłowiec: A tutaj zbliżenie, te białe kropki to zawdonicy i modele :wink: Powiem tak. Pierwszy widziałem szybowce na zboczu w akcji i ... chyba sie zaraziłem. Jak tylko będzie pogoda to w piątek albo w sobote zabieram sprzęt i jade na Jodłowiec :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Rewelacja!!!!!!! również latam na zboczu ale F1E ostatnio dorobilem się laminatowej jotki Pazderka(Eclipse) z 96r hehehehehe 3,3m rozpiętosci , jest juz po remoncie jeszcze tylko zakupie serwa do skrzydła i na zbocze normalnie nie umiem juz się doczekać heh pozdrawiam Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ALE SUPER FOTKI. Uczta dla oczu.Zadko pisze na temat fotek,ale w tym wypadku....ach,te gory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Rzeczywiście bardzo fajne fotki. Czy ta komisja jakoś sklasyfikowała tych zawodników? Nic o tym nie piszesz, a i to by się przydało w tej relacji. Przyglądając się fotkom, próbowałem zlokalizować tę górkę - Jodłowiec. Czy oby nie jest to gdzieś w pobliżu zalewu dobczyckiego? I jak tam dojechać? Pogoda wczoraj była super, ja nie mogłem zorganizować wspólnego polatania /tzw. "prace inne"/, ale może dzisiaj jeszcze nie bedzie lało i po południu coś się uda poćwiczyć. Zawsze mówiłem, że szybowce mają w sobie to coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Niestety musiałem pojechać przed ogłoszeniem wyników. Dzisiaj drugi dzień zawodów. Wyniki na pewno będą na stronie Sądeckiego Orlika Co do samego zbocza - położone jest ono koło Zalewu Rożnowskiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.