Doman Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam! Poszukuję silnika 3.5..4.0ccm. Marka nie gra większej roli. Byleby chodził przyzwoicie i był jak najtańszy :-D Za sobą mam już 15LA, który nie daje rady w moim kolejnym modelu. Model waży 1.8kg i potrzebuje dużego kopa na starcie by szybko wystartować z trawy, LA po prostu nie wyrabia(latać się da, ale wystartować... to już niekoniecznie) :cry: Po silniku oczekuję ciągu rzędu 2kg i wzwyż. Może ktoś ma do odsprzedania? Byleby silnik dobrze chodził i był w miarę dobrym stanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dobra to ja pomoge http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=3489 Z tego co wiem kolega Ostry jeszcze tego nie sprzdal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 PW posłana, dzięki :-) Oczywiście, póki co szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.