jarek556 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam! Jako że stałem się posiadaczem samolociku Funtic bez nadajnika, rozważam jego istotną przeróbkę. Chcę tam włożyć odbiornik HKTR6A i do tego jakieś serwa, np: CYS S0403 i regulator. W oryginale jest tam silnik szczotkowy. Jak mam kupić regulator to może od razu dać silnik BL np: GE A1504 i do tego mały regulator 10A. Zastanawiam się też nad dołożeniem lotek (w dalszym etapie). Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym samolocikiem ? Czy moje pomysły są sensowne ? Chętnie wysłucham opinii. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiso Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Zajrzyj do mojego tematu, bo mam podobny problem. Mam radio, odbiornik ale to shit paskudny. Czy udało się coś z tym modelem zrobić ? Wrzuć jakieś foty jeśli masz. Pozdrawiam http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32760-robbe-arcus-supra-poczatkujacy/page__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi