Patryk Urban Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Witam Wczoraj stałem się posiadaczem właśnie mini 3dxa. To pierwszy model po powrocie z Polski Całe wyposażenie oprócz silnika miałem w swojej magicznej szufladzie W poniedziałek także był oblot. Lata hmm... Jak mini 3DX ;D Mówię tak dla tego że już trochę się napatrzyłem na shocki aż sam nie wytrzymałem i musiałem mieć swojego. A co tam opowiadać wrzucę fotki (malowanie oczywiście własne ) Może za niedługo uda mi się jakiś filmik nakręcić...
alchemique Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Waga? Waga? Bardzo klawy! Sam sie rozgladam za jakims depronem kolejnym. To mocowanie silnika to na rurce z epp czy z czego ? Popychacze zrob z 1mm popychacza tylko musisz je przez jakies 2,3 krotkie kawalki bowdena poprowadzic zeby sie nie wyginaly. Bedzie troche lzej.
Patryk Urban Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 150g bez aku. Popychacze są z węgla 1.5mm Mocowanie to epp w miejsce gdzie oryginalnie miała być sklejka, trzyma się dobrze i przy okazji ma w sobie trochę elastyczności... W to wklejony silnik... Edit: o właśnie ten http://unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idproduct=4859
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.