chaosmaker Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam - od jakiegoś czasu jestem posiadaczem nadajnika Royal Evo 9 , obecnie chciałbym podłączyć do niego modył 2,4 Ghz Frsky DIY . Czy ktoś może ma doświadczenie w tej kwestii ? Ciekawe jest to iż oryginalny moduł 35 mhz wpinany jest dwoma złączami - gdzie mógłbym znaleść sygnał PPM , plus i masę ? Kiedyś widziałem na jakichś zawodach moduł podpięty do wyjścia trenera - które wyjścia są właściwe do przyłączenia oraz wreszcie , jak ustawić nadajnik aby domyślnie byl ustawiony w trybie trenera ? Pozdrawiam Piotr
Geralt Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Używam w swoim Royal Evo FrSky DHT8, a podpiąłem go wg opisu z http://www.rcgroups....1207547&page=41 Jedynie co to nie wyłączyłem sobie jeszcze kotroli WCz i dioda mi świeci cały czas. Gdzieś tam jest napisane które pini należy zmostkować, zle nie mam odwagi
chaosmaker Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie kolego - w weekend przystąpię do transformacji ... )
Rekomendowane odpowiedzi