jakubk Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam Kolegów, Nazywam się Jakub Kowalski i pasjonuję się modelarstwem lotniczym trzeci sezon. Mieszkam w Warszawie na Marysinie i głównie latam na lotnisku Chobot choć czasami wpadam też na Celulozy.Oprócz modelarstwa uwielbiam sztukę kulinarą i filmową. Jeśli będę mógł słuzyć jakąś pomoca to proszę śmiało o kontakt. Mam pewne doświadczenie w modelach spalinowych.Obecnie latam Extrą 2x2 m 50ccm. Pozdrawiam wszystkich Użytkowników forum i miło mi ,że mogę dołączyć do Waszego grona. Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Czołem Kolego! Gorąco witam kolejnego zapaleńca-latacza w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witamy i w tym forum pozdrawiam i do zobaczenia w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.