Jakub Stolarski Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Witam, poszukuje planów myśliwców z czasów II Wojny Światowej o rozpiętości około 1600mm pod silnik 15ccm. Chodzi mi o samoloty typu: Mustang, Me 109, P40 Warhawk itp. Zwłaszcza zależało by mi na tym ostatnim. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam, Kuba
Arek Pniewski Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 poszukam w moich zbiorach , wiem ze mam bardzo dobre plany Spitfire .... w CAD jak bys reflektowal.... P-40 tez gdzies mam i prowdopodobnie o 1600mm rozpietosci ale nie pamietam czy akurat sa dobrze rozrysowane miedzy czasie mozesz wejsc na moja stronke i w dziale plany -plany masz linki poprzegladaj je moze akurat trafisz na P-40 .... z pozdrowieniami PS. pasiadam Spitfire MK - 8 o tej rozpietosci od Japonskiej firmy Marutaka .... jeszcze w kartonie- tartak jak bys reflektowal.... to pisz na mojego maila podam ci wtedy cene....
Jakub Stolarski Opublikowano 28 Października 2007 Autor Opublikowano 28 Października 2007 Wielkie dzięki za ofertę ale tym razem chce zrobić coś samemu żeby mi się nie nudziło przez zimę . Przeszukałem te plany na twojej stronce ale niestety jakoś nie znalazłem planów P40.
Ja-Jacek Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Witam Arku jeli mozna to chetnie zaopiakuje sie tu spitsem.Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.