adus81 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam chciałbym zareklamować swoje usługi dla modelarzy na tym foru ale w dziale reszta nie ma miejsca na USŁUGI ? Posiadam frezarkę CNC pole robocze 450/900mm Wycinam ze sklejki 3 i 6 mm oraz balsy i Plexi . Preferowane pliki to DXF przygotowane do cięcia z ofsetem na frez 1mm i 2mm w zależności od potrzeb . Dokładność do 0,1mm Prosze o wskazanie działu lub przeniesienie mojego postu w odpowiedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adus81 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Przedstawiam jedną z prac wyciętą na mojej frezarce oraz link do filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adus81 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Poniżej kilka fotek z wykonanych prac moją maszynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Masz jakies gotowe modele wyciete na tej frezarce? jakie akrobatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adus81 Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Masz jakies gotowe modele wyciete na tej frezarce? jakie akrobatki? Wycinam dopiero funtane 2x2mKadłub prawie wycięty ale jeszcze nie posklejany jak bedzie gotowy to założe temat z relacji z budowy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi