Milko Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Wybiera się ktoś polatać jutro lub w Niedziele na Czyżyny lub Śmietnik? Wpadł bym pooglądać-modelik w budowie :wink: O ile pogoda dopisze. Pozdr. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jutro z bloniach o 10.00 sa zawody latawcow organizowane przez aeroklubkrakowski,wiec przejde cos z kolegami polatac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 hej hej. Ja jutro tez bede na bloniach. Bierzesz bobolinka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Myslalem nad 2metrowcem lub rzutkiem.A czego sie mozna po Tobie spodziewac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 To może ja też wpadnę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Myslalem nad 2metrowcem lub rzutkiem.A czego sie mozna po Tobie spodziewac??? Ja wpadam czysto rekreacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Czyli nie będziesz latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.