bandi Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam Jak w tytule czy bedzie ktoś w najbliższym czasie latał helikopterem spalinowym na śmietniku w krakowie?? proszę jeśli to mozliwe o kontakt pozdrawiam Darek moje gg 2303294 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Odświeżam temat czy lata ktoś helikopterami na śmietniku >?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Hej, no ja czasem latam, ale mam tylko elektryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witaj no to sie moze kiedyś ustawimy bo chciałbym sie troche podszkolić i dopytać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No jasne, ja pewnie bede nawet dzisiaj, ale tak po 16/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witaj akurat dzisiaj miałem komunie to odpada poza tym taka pogoda była nie pewna a teraz leje ... no ale mysle ze kiedys uda nam się coś polatac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi