Gość Anonymous Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam, powracam. Po przeglądnięciu kilku for internetowych dotyczących modelarstwa wybór padł na pfmrc.pl i to od kilkunastu dni skutecznie je przeglądam. Mam na imię Michał mieszkam w Zawierciu i swoja kilkuletnią przygodę z modelarstwem zakończyłem ok 15 lat temu (w miejscowej, pewnie niektórym znanej modelarni), kiedy to przesiadłem sie na nieco poważniejsze zabawki Zabawa ta zakończyła sie tym, że po ponad 15 latach takiej zabawy ustatkowałem sie a po następnych dwóch miałem do wyboru: wędkarstwo, stawianie pasjansa, fotografie i modelarstwo :wink: Postawiłem na dwie ostanie. Tak całkiem poważnie to po przeprowadzce do własnego domu wyrwałem z gardła mojej kochanej żonie 12 m2 piwnicy (miala byc pralnia i suszarnia) i tam mam zamiar oddawać sie super żmudnej, monotonnej, wyczerpującej pracy. Na razie mam zamiar wysysać wiedzę z Waszych postów , a i może czasami jakąś kąśliwą uwagę wtrącę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 hmm, Zawiercie kilkanaście lat temu... F2C? Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Na Wierzbowej miałem dziadka w Zawierciu. Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Michal -musisz koniecznie opisac jak "wyrywales z gardla" Zonie to pomieszczenie ....mysle ze nam wszystkim sie to przyda np. w podobnych wypadkach ...no wiesz ,forsa,wyjazdy na zawody,Gieldy itp. nie mowiac juz o pomieszczeniach.... :wink: Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Mysle, ze tu potrzebne jest indywidualne podejscie i rady Michala nic ci nie pomoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 sorry ,zapomnialem postawic- :wink: ...juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 wszystko zależy od gardła a element zaskoczenia też odgrywa niebanalną role. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.