Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Witam Ostatnio , mnie naszło , usiadłem i narysowałem coś takiego/rysunek mocno roboczy/. a było to w środę 9 maja, wieczorem. w piątek wyciąłem boki kadłuba z balsy 2 mm, a całość prac ruszyła w sobotę tyle było mniej więcej w sobotę , a w niedzielę całość dokończyłem i oblatałem.Zdjęć z budowy za wiele nie ma bo: trwała ostra walka z materią. ISam oblot był bardzo nudny, właściwie to nie było co trymować. Wystarczyło tylko kilka kliknięć trymami na kierunku i lotkach. Model lata poprawnie, wykonuje wszystkie figury poprawnie, i można sobie troszkę poszaleć. A co do nazwy to, tak wyszło. Troszkę danych na koniec: rozpiętość 800 mm długość 820 mm masa do lotu 395 gram silnik Emax CF 2822 śmigło GWS 10x 4,7 serwa 3 x Tower Pro SG 90 pakiet 2s 1200 mAh profil płata- własny Masa całości mimo że nie przeszkadza w lataniu to, i tak troszkę za duża, ale w kolejnej wersji postaram sie pobawić z profilami, a właściwie z grubością procentową. Teraz pozostało mi tylko latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Fajny Jest jakiś filmik albo zdjęcia z oblotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) I wreszcie udało mi się znaleźć kamerzystę i nakręcić co nieco. Zdjęcia później. http://www.youtube.com/watch?v=ucn6b2JjPVY&list=UU4hseWtGxBWwnFOS3RMPizA&index=1&feature=plcp Edytowane 15 Maja 2012 przez awiatik sosno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi