Piotrek_F3J Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam ! Mam na imie Piotrek Od 7 roku zycia interesuje sie modelarstwem teraz latam modelem szybowca szkolnego <2m> po drodze było pare zdobyczy i oczywiscie swobodziaków... Pozdrawiam wszystkich modelarzy !! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Siemka. Witam kolege z miejscowości niedaleko której mieszkałem. Mam nadzieje ze sie kiedyś uda polatac razem w Inie czy gdzieś w pobliżu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 ja też z kołobrzegu . A ta tajemnicza miejscowość o nazwie INO to gdzieś niedaleko ?? co to za skrót 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 siemka artur Ino to Inowrocław 8) Kiedys kolega Mallin mieszkał blisko niestety to troche daleko :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 e tam ten świat jest mały i tak kiedyś polatamy razem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 No pewnie ze polatamy i to nie raz tylko ze 100razy pozdrów szybola swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.