alyan Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Polecam takie miejsce do latania jak w temacie. Koło Węgierskiej Górki. Spędziłem tam z kolegami ostatni długi weekend. Wyniosłem sporo nauki bo był to mój pierwszy taki wypad i latanie na zboczu. Zupełnie inne wrażenia niż te których do tej pory doświadczyłem latając na nizinie. Wszystkie modele z pracowni Artura Blejzyka. Polecam. Konstruktora też tam widać. Poniżej mój mefisto. Edytowane 16 Maja 2012 przez alyan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Adamie! Takia mała poprawka - Ochodzita leży w granicach Koniakowa koło Lalik. Do Węgierskiej Górki trochę daleko . Miejsce do latania naprawdę rewelacyjne. Bywam tam często choc ostatnio nie mam szczęscia do pogody . Ostatni mój filmik z tego miejsca jeszcze w scenerii zimowej: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=whs2Qdc6Ufc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No tak. Trochę się rozpędziłem z tą Węgierską Górką ale stamtąd dojeżdżałem. Miejsce fantastyczne w każdym razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi