alyan Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Polecam takie miejsce do latania jak w temacie. Koło Węgierskiej Górki. Spędziłem tam z kolegami ostatni długi weekend. Wyniosłem sporo nauki bo był to mój pierwszy taki wypad i latanie na zboczu. Zupełnie inne wrażenia niż te których do tej pory doświadczyłem latając na nizinie. Wszystkie modele z pracowni Artura Blejzyka. Polecam. Konstruktora też tam widać. Poniżej mój mefisto. Edytowane 16 Maja 2012 przez alyan
MGJ Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Adamie! Takia mała poprawka - Ochodzita leży w granicach Koniakowa koło Lalik. Do Węgierskiej Górki trochę daleko . Miejsce do latania naprawdę rewelacyjne. Bywam tam często choc ostatnio nie mam szczęscia do pogody . Ostatni mój filmik z tego miejsca jeszcze w scenerii zimowej: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=whs2Qdc6Ufc
alyan Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Opublikowano 16 Maja 2012 No tak. Trochę się rozpędziłem z tą Węgierską Górką ale stamtąd dojeżdżałem. Miejsce fantastyczne w każdym razie.
Rekomendowane odpowiedzi