zeos Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Moja nowa zabawka :mrgreen: mig 21 zrobiony całkowicie od podstaw i bez planów prawdziwy eksperyment dziś oblatany przez Radka872 i to lata tylko za szybko jak dla mnie Długość 145 cm Rozpiętość 92 cm Silnik 10 cm webra Obloty niestety bez cenzury publiczności :roll: http://pl.youtube.com/watch?v=ClqwLJF-nZU Katana 50 Szybkie nerwowe bardzo lubi się zwalać w locie ale do szybkiej akrobacji na pełnym gazie fajny cos 3 akrobata rozpiętość 140 cm długość 130 cm silnik od 7,5 do 10 cm fajnie lata ale wyszedł trochę ciężki popełniłem dużo błędów przy budowie wiec nawet folie dałem jaka mi została (tak wiem pilot siedzi tyłem ) Kwik fley 180 cm rozpiętość silnik 10 cm 2t W latach 70 najlepszy model do akrobacji teraz oceniam go jako najlepszy na świecie trener każdy tym polata nawet osoba po symulatorze wystarczy zgasić silnik położyć radio i to samo wyląduje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.