Dylek Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam wszystkich użytkowników . Forum przeglądałem od kilku miesięcy , ale dopiero teraz postanowiłem się zacząć sie udzielać . Modelarstwem rc zacząłem interesować się rok temu . Kupiłem 3 kanałowy samolot na którym nauczyłem sie poprawnych odruchów podczas latania . Od niedawna latam spalinowym piperem . Zrobiłem nim 5 lotów i podczas 6 startu ( z ręki ) walnął w ziemie i jest w trakcie naprawy . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 walniecie w ziemie nazywa sie kret 8) witamy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylek Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no to w takim razie zaliczył kreta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylek Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Jak by co Avatara będę miał jak aparat wróci z wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Moze chcial zadebiutowac super materialem w RC-CAM Nie przejmuj sie,kret tez musi cos miec od zycia, Witam na pokladzie. A awatar fajna sprawa.Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.