Dylek Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Witam wszystkich użytkowników . Forum przeglądałem od kilku miesięcy , ale dopiero teraz postanowiłem się zacząć sie udzielać . Modelarstwem rc zacząłem interesować się rok temu . Kupiłem 3 kanałowy samolot na którym nauczyłem sie poprawnych odruchów podczas latania . Od niedawna latam spalinowym piperem . Zrobiłem nim 5 lotów i podczas 6 startu ( z ręki ) walnął w ziemie i jest w trakcie naprawy . Pozdrawiam
Marcinmb Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 walniecie w ziemie nazywa sie kret 8) witamy :mrgreen:
Dylek Opublikowano 10 Października 2007 Autor Opublikowano 10 Października 2007 no to w takim razie zaliczył kreta
Dylek Opublikowano 11 Października 2007 Autor Opublikowano 11 Października 2007 Jak by co Avatara będę miał jak aparat wróci z wyprawy
mammuth Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133
Peter Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Moze chcial zadebiutowac super materialem w RC-CAM Nie przejmuj sie,kret tez musi cos miec od zycia, Witam na pokladzie. A awatar fajna sprawa.Polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.