Raval Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witam wszystkich! Mam na imię Rafał. Mieszkam obecnie w Słupsku, choć często bywam też w Krośnie - wiem, wiem - nie po drodze. Interesuję się wszystkim co lata, a w szczególności szybko, głośno i zwrotnie. Modelarstwem RC zajmuję się w zasadzie od dobrych 10-iu lat i dodam, że inne formy modelarstwa nie są mi również obce. Jak wspomniałem wcześniej - moim głównym zainteresowaniem są odrzutowce, co wynika poniekąd również z wykształcenia i zawodu. Coraz bardziej ciągnie mnie w kierunku FPV w czym mam nadzieję pomoże mi to forum! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 hm, tak z ciekawości - jakie masz wykształcenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raval Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wyższe techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi