kfux Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Mam na imię Krzysiek Modelarstwo samolotowe to moje hobby od wczesnego dzieciństwa. Obecnie to F3A i F4M. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfux Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 to jest moje pierwsze forum proszę o pomoc który punkt tego regulaminu ? jak mogę nowiązać do interesującego mnie wątku kfux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Chodzi o to, że nie widać Twojej buzki na avatarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfux Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Szanowny adminie, moderatorze. Nikt nie jest we wszystkim dobry. Ja nie jestem dobry z zakładania konta na forum. Czytałem ten regulamin. Ponawiam swoją prośbę, wytłumacz mi - jak ciemniakowi co mam zrobić żeby działało. Oczywiście nie jest to sprawa życia i śmierci. Doskonale przez tyle lat się obywałem bez jakiegokolwiek forum modelarskiego, ale zauważyłem że ktoś "Henryk S" buduje model RWD-5, ja już taki zbudowałem i chętnia bym się wymienił doświadczeniami. Ale jeżeli nie jest mi to dane to trudno. Pozdrawiam kfux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max85 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Chodzi o to, że nie widać Twojej buzki na avatarze. w regulaminie pisze cytuje" 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna"gdzie stoi słowo "może posługiwać sie awatarem" nie że musi wiec chyba to nie o avatara chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfux Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Regulamin Wystąpił błąd Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił ten błąd, zajrzyj do tematów pomocy by uzyskać więcej informacji. [#10245] Nie masz uprawnień do przeglądania profili użytkowników. RWD-5 bis 1:3,2 relacja z budowy Strona 1 z 4 1 2 3 Następna » Nie możesz odpowiedziećdlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi