Max85 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów mam na imie Maciej.Od niedawna w sumie od bardzo niedawna zainteresowałem sie modelami pływajacymi RC i postanowiłem sobie zrobic jakas łódz pływajaca i sprawdzic sie czy potrafie dla czystej satysfakcji. Udało mi sie do tej pory wyciac i posklejac wręgi. prace pomału ida do przodu chodz jak wiadomo trudne są początki. Jako amatorowi i początkujacemu w tej dziedzinie przydała by mi sie pomoc w postaci porady kolegów którzy nie jeden model złozyli i napewno maja garść porad i rozwiązań technicznych problemów których początkującemu trudno przeskoczyc. W internecie jest niby wszystko a ze swieca szukac konkretów i postów które w bezposredni i prosty sposób opisuja jak rozwiązac dany problem. Zainteresowałem sie forum gdyz napewno znajda sie tu osoby które pomoga i doradza jak wykonac swój pierwszy model RC.
Max85 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 Siemka wszystkim. Pytanko mam kiedy bede mógł pisac tematy w innych działach tego forum? Mam pare pytań a mogę pisac tylko w powitalni.
Rekomendowane odpowiedzi