Max85 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów mam na imie Maciej.Od niedawna w sumie od bardzo niedawna zainteresowałem sie modelami pływajacymi RC i postanowiłem sobie zrobic jakas łódz pływajaca i sprawdzic sie czy potrafie dla czystej satysfakcji. Udało mi sie do tej pory wyciac i posklejac wręgi. prace pomału ida do przodu chodz jak wiadomo trudne są początki. Jako amatorowi i początkujacemu w tej dziedzinie przydała by mi sie pomoc w postaci porady kolegów którzy nie jeden model złozyli i napewno maja garść porad i rozwiązań technicznych problemów których początkującemu trudno przeskoczyc. W internecie jest niby wszystko a ze swieca szukac konkretów i postów które w bezposredni i prosty sposób opisuja jak rozwiązac dany problem. Zainteresowałem sie forum gdyz napewno znajda sie tu osoby które pomoga i doradza jak wykonac swój pierwszy model RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max85 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Siemka wszystkim. Pytanko mam kiedy bede mógł pisac tematy w innych działach tego forum? Mam pare pytań a mogę pisac tylko w powitalni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi