wdanilowicz Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam! Mam aparaturę Turnigy chciałbym zakupic coś takiego Hitec Aurora 9 2,4GHz + Optima 9 proszę o opinię pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Obecnie jedna z lepszych, ale ciągle w miarę budżetowych aparatur. Nie ma sensu wypisywać tutaj funkcji, od tego jest manual, ale odbiorniki mają telemetrię w standardzie - podają napięcie baterii Rx, resztę można dokupić - jak choćby GPS, czujniki temperatur, obrotów, poziomu paliwa... Bateria na jednym ładowaniu starcza na dość długo. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna, osobiście gdybym miał w czym ją wykorzystać - kupiłbym od razu. Póki co czekam na zamówionego Optica 6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Mogę polecić Ci futaba 8fg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi